PepperTree Coaching
Persoonlijke begeleiding

Ik ben Daphne Planten de Vassy. Ik ben voordat ik de opleiding tot (outdoor) life coach volgde 14 jaar werkzaam geweest als jurist/advocaat bij diverse organisaties. Ook is in de afgelopen periode mijn thuissituatie veranderd van 1 naar 2 naar 5. Deze leuke thuissituatie zorgde er ook voor dat ik niet meer eindeloos tijdens de weekenden tijd had voor mezelf en echt bij kon komen. Hoe ging ik mijn energie beter verdelen? Deze vraag heeft gezorgd voor een heel proces, waarbij ik uit mijn comfort zone ben gegaan en ik ben gaan luisteren naar mijn gevoel en lijf. Ik kwam er achter dat ik helemaal niet meer als jurist wilde werken. Het past eigenlijk helemaal niet bij me. Ik was er goed in, het verdiende leuk en ik had er ten slotte voor gestudeerd, maar ik werd er niet gelukkig van. 

Maar wat dan? Waar krijg ik energie van?  Ik word blij van mensen (verder)  helpen.  Ook houd ik erg van buiten zijn en bewegen. Wandelen met de hond. Sporten. Fotograferen. Inspireren. Ik heb veel van deze aspecten uiteindelijk weten te combineren in mijn huidige baan: outdoor lifecoach! Daarnaast ben ik ook trainer voor Mom in Balance. 

Ik heb een post HBO opleiding tot (outdoor) lifecoach gedaan aan het Atma instituut te Amersfoort (www.atma.nl). Deze opleiding is geaccrediteerd als registeropleiding door het CPION (Centrum voor Post-initiële Opleidingen Nederland), een van de meest gerenommeerde instituten van Nederland op dit gebied. Het CPION geeft erkende diploma’s of certificaten uit namens de stichtingen Hoger Onderwijs Nederland (SHO) en Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO).

De opleiding is tevens geaccrediteerd door KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen).

Ook organiseer ik samen met Lenny Briels coachweekenden in de natuur onder de naam Binnenste Buiten coaches. Echt even helemaal uit jouw vertrouwde omgeving en samen de natuur in om al je zintuigen weer eens te ontdekken. Wil je je aanmelden voor zo'n weekend alleen of als groep, dat kan via www.binnenstebuitencoaches.nl.

Daarnaast ben ik trainer voor Mom in Balance in zowel Oosterbeek als Arnhem. De missie van Mom in Balance is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin. Ik geef als trainer voor Mom in Balance outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen

Ook ben ik trainer voor Samen dementievriendelijk (www.samendementievriendelijk.nl). Samen dementievriendelijk is een gezamenlijk initiatief van Alzheimer Nederland, pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM en het ministerie van VWS en is onderdeel van het Deltaplan Dementie.